Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά μιας 3D εικονικής περιήγησης από μια παραδοσιακή περιήγηση 360;

Αν και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται ποικίλουν, εν τούτοις η πλειονότητα των παραδοσιακών περιηγήσεων δεν είναι στην πραγματικότητα εικονικές καθώς δεν παρέχουν στον θεατή τη δυνατότητα να μετακινηθεί ελεύθερα μέσα στο χώρο αφού πρόκειται για μια απλή συρραφή πανοραμικών φωτογραφιών που σχηματίζουν ένα πανόραμα το οποίο στην συνέχεια προβάλλεται σε μια συσκευή αναπαραγωγής.

Αντίθετα, στην 3D εικονική περιήγηση, ο θεατής μπορεί ελεύθερα να εξερευνήσει το χώρο και να περιηγηθεί από και προς όποιο σημείο επιθυμεί διαδραστικά, να κάνει μετρήσεις στον χώρο, να κάνει zoom in -zoom out, να επιλέξει tags κ.α. Χρησιμοποιούμε ειδικές 3D κάμερες υψηλής τεχνολογίας για τη δημιουργία ενός πολυγωνικού πλέγματος. Παράλληλα, δημιουργείται και η προβολής κάτοψης αλλά και η προβολή κουκλόσπιτου που επιτρέπουν στον θεατή να αντιληφθεί τον χώρο ολιστικά. Αυτή η ελευθερία αλληλεπίδρασης καθιστά την περιήγηση ένα ρεαλιστικό και συναρπαστικό εργαλείο μάρκετινγκ.

Ποιοι τύποι επιχειρήσεων πρέπει να χρησιμοποιούν τεχνολογίες εικονικής περιήγησης;

Σχεδόν κάθε κλάδος χρησιμοποιεί εικονικές περιηγήσεις. Από κτηματομεσιτικές εταιρείες μέχρι φιλοξενία και λιανική πώληση, γυμναστήρια, galleries, εκπαιδευτήρια, οίκοι ευηγηρίας ακόμα και επαγγελματικές υπηρεσίες όπως οδοντίατρος, χειροπράκτες και φυσιοθεραπευτές μπορούν να επωφεληθούν από μια εικονική περιήγηση.

Πόσο κοστίζει μια εικονική περιήγηση;

Οι 3D εικονικές περιηγήσεις είναι μια μοναδική επένδυση για την επιχείρηση ή το ακίνητο σας με υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI) σε εκπληκτικά προσιτές τιμές! Η εκτίμηση βασίζεται στα τ.μ. και στους χώρους που υπάρχουν π.χ. αν είναι open space ή αν διαθέτει διακριτούς χώρους όπως ορόφους ή δωμάτια. Οι εικονικές περιηγήσεις ξεκινούν από μόλις 170€ για εικονικές περιηγήσεις σε ακίνητα και 250€ για επιχειρήσεις. Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένας τομέας που αλλάζει ραγδαίως ενώ υπάρχουν ελάχιστες αποδεδειγμένες τακτικές που προσφέρουν τόσα πολλά πλεονεκτήματα και χρήματα όσο μια 3D εικονική περιήγηση. Θα αποκομίσετε τα οφέλη αυτής της επένδυσης με τη δημιουργία δυνητικών πελατών, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης, την αύξηση της επισκεψιμότητας, την βελτιστοποίηση SEO, την προβολή στο διαδίκτυο, την διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο στα social media κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μία ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση.

Γιατί να κάνω μια εικονική περιήγηση στο Real Estate;

Οποιοδήποτε ακίνητο προωθείτε στον ιστότοπο σας ή σε άλλους ιστότοπους, το παρουσιάζετε με πιο ελκυστικό και διασραστικό τρόπο μέσω μιας εικονικής περιήγησης. Μελέτες δείχνουν ότι τα ακίνητα πωλούνται 20% πιο γρήγορα και 9% σε υψηλότερη τιμή. Πρόκειται για ένα εργαλείο μάρκετινγκ που επιτρέπει στους υποψήφιους πελάτες να επισκέπτονται τα ακίνητα όποτε θέλουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμη και όταν δεν μπορείτε να είστε εκεί, επιταχύνοντας τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και μειώνοντας τον χρόνο έως την αγορά έως και 31,00%. Καθώς οι υποψήφιοι πελάτες θα έχουν κάνει προεπισκόπηση μιας εικονικής περιήγησης, εσείς θα εξοικονομήσετε απίστευτο χρόνο αφού θα δείξετε το ακίνητο μόνο σε πραγματικά ενδιαφερόμενους υποψήφιους πελάτες. Ταυτόχρονα, το 82% θα στραφεί σε έναν μεσίτη που προσφέρει 3D περιηγήσεις γεγονός που θα σας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, κύρος, περισσότερες καταχωρίσεις και φυσικά περισσότερους πελάτες. Η φιλοξενία για τον πρώτο χρόνο ή έως ότου το ακίνητο πωληθεί ή εκμισθωθεί παρέχεται δωρεάν ενώ ως μεσίτες ακινήτων, μπορείτε να λάβετε ειδικές τιμές και προνομιακά πακέτα πολλαπλών σαρώσεων για διαφορετικά ακίνητα. Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε μία προσφορά.

Μπορώ να προσθέσω σημειώσεις και μέσα στην περιήγηση μου;

Μπορείτε να ενσωματώσετε σημειώσεις με αναδυόμενα παράθυρα στα τρισδιάστατα μοντέλα σας που εμπλουτίζουν την ψηφιακή εμπειρία με πρόσθετες πληροφορίες για τις λειτουργίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και σας επιτρέπουν να ενσωματώνετε σημειώσεις, συνδέσμους, βίντεο και ακόμη links των συγκεκριμένων προϊόντων στην ιστοσελίδα σας για απευθείας αγορά ή επιπλέον πληροφορίες. Μέσω των tags αυτών, μπορείτε να επισημάνετε ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, να προσθέσετε ετικέτες σε προϊόντα και εξοπλισμό, να προσθέσετε φωτογραφίες και να παρέχετε άλλες πληροφορίες όπως π.χ. τιμή, μοντέλο, διαστάσεις κ.α. Σε κάθε περιήγηση μπορείτε να προσθέσετε έως 10 tags δωρεάν.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να πραγματοποιηθεί η σάρωση ενός χώρου;

Για ένα τυπικό χώρο μέχρι 250 τ.μ. θα χρειαστούν περίπου 40-60 λεπτά για την ολοκλήρωση της σάρωσης.

Είναι εφικτή η σάρωση και εξωτερικών χώρων;

Παρότι οι 3D εικονικές περιηγήσεις αφορούν κυρίως σε εσωτερικούς χώρους, εν τούτοις μπορεί να γίνει σάρωση σε εξωτερικούς χώρους όταν δεν υπάρχει άμεσο ηλιακό φως δηλ. νωρίς το πρωί η πριν τη δύση του ηλίου.

Τι προβλέπει η προετοιμασία την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η σάρωση;

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να έχετε το χώρο σε κατάλληλη κατάσταση από άποψη καθαριότητας αλλά και αναδιάταξη επίπλων σύμφωνα με την επιθυμία σας

Τί θα συμβεί εάν την προγραμματισμένη ημέρα σάρωσης χαλάσει ο καιρός;

Οι 3D κάμερες που χρησιμοποιούμε προσαρμόζονται στις αλλαγές του φωτός καταγράφοντας ταυτόχρονα φωτεινά και σκοτεινά σημεία ανεξάρτητα με την ηλιοφάνεια. Ο εσωτερικός φωτισμός θα κάνει το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει σαν να υπήρχε ηλιοφάνεια.

Τί γίνεται εάν ο χώρος μου αλλάζει 2 ή 3 φορές τον χρόνο;

Σε περίπτωση που αλλάζετε εμπόρευμα μέσα στον χρόνο ή σκοπεύετε να κάνετε ανακαίνιση, ο σύμβουλος μας έπειτα από την κατανόηση των αναγκών σας, θα μεριμνήσει έτσι ώστε να προβλεφθούν στο συμβόλαιο 2 ή 3 σαρώσεις ετησίως σε προνομιακή τιμή.

Πώς θα βοηθήσει την επιχείρησή μου μια αξιόπιστη εικονική περιήγηση Google 360° Street View;

Μια εικονική περιήγηση δίνει στο προφίλ σας επιπλέον περιεχόμενο υψηλής αξίας στα μάτια της Google και βοηθά το προφίλ σας να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό. Επιπλέον, οι υποψήφιοι πελάτες σας καλωσορίζονται με καθηλωτικές εικόνες και βίντεο.

Πως γίνεται η μέτρηση στον χώρο και πόσο ακριβής είναι;

Με το εργαλείο μέτρησης που παρέχεται δωρεάν, μπορείτε να ανοίξετε οποιοδήποτε τρισδιάστατο μοντέλο και να μετρήσετε οποιοδήποτε στοιχείο εντός του χώρου, σε οποιαδήποτε συσκευή (desktop, laptop, notebook, smartphone) με απόλυτη ακρίβεια. Από το μέγεθος του δωματίου και τις πόρτες έως τα στοιχεία του ίδιου του χώρου. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία μέτρησης, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο εξαλείφοντας τις πολλαπλές επισκέψεις στον φυσικό χώρο. Ελέγξτε εάν τα έπιπλα ή ο εξοπλισμός χωράνε σε ένα συγκεκριμένο σημείο ή ακόμα και αν χωράνε μέσα από τις πόρτες. Η λειτουργία μέτρησης είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την ανταλλαγή πληροφοριών και το ξεκλείδωμα των δυνατοτήτων για πιο έξυπνο σχεδιασμό, αξιοποίηση και συνεργασία χώρου.

Πόσο εύκολο είναι να ενσωματώσω την 3D περιήγηση στον ιστότοπο μου;

Η διαδικασία ενσωμάτωσης είναι τόσο απλή όσο η ενσωμάτωση ενός οποιουδήποτε βίντεο στο YouTube και μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε στον ιστότοπο της επιχείρησής σας με τις οδηγίες που παρέχουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον κώδικα που θα σας παρέχουμε. Αν δεν αισθάνεστε σίγουροι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Πέραν της ενσωμάτωσης στον ιστόστοπο σας μπορείτε επίσης να το μοιραστείτε και σε άλλα ιστολόγια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας και με email.

Πόσο καιρό θα φιλοξενηθεί η τρισδιάστατη περιήγηση μου στο διαδίκτυο;

Δεδομένου ότι το 3D tour απαιτεί τεράστιο όγκο δεδομένων αποθήκευσης, οι πρώτοι 6 μήνες φιλοξενίας είναι δωρεάν με την σύμβαση και εν συνεχεία η συνδρομή ανέρχεται σε 72€ ετησίως (6€ μηνιαίως). Σε κάθε περίπτωση, είστε ελεύθεροι να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία επιβάρυνση.

Θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις;

Είναι μια εφάπαξ χρέωση χωρίς πρόσθετες χρεώσεις σχετικά με την εικονική περιήγηση. Η συνδρομή μετά τους πρώτους 6 μήνες ανέρχεται σε 72€ ετησίως.

Τι περιλαμβάνει η ετήσια συνδρομή;

Η ετήσια συνδρομή περιλαμβάνει:
-Την φιλοξενία σε δικό μας server

- Την αποστολή μηνιαίων αναφορών με στατιστικά στοιχεία (Space Traffic Analytics)

- After sale services και υποστήριξη για οτιδήποτε χρειασθείτε

Έχετε μια ερώτηση που δεν αναφέρεται εδώ;

Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να βοηθήσουμε με αυτήν την ερώτηση που λείπει και να την προσθέσουμε εδώ.